Cenar sobre un rio en un evento itinerante, llega VOL «Espai gastronòmic»

VOL Espai Gastronòmic Girona–Catalunya, l’espai gastronòmic que s’instal·larà sobre el riu Onyar de Girona, obre durant el mes de juliol però donarà una volta per diferents ciutats. Es tracta d´un espai inèdit i innovador que per primer cop es presenta com a aparador de la cuina i la gastronomia catalana pel que hi passaran els millors xefs del país.  Amb un programa gastronòmic i culinari inèdit, limitats a 18 comensals i obert a tots els cuiners nacionals i internacionals, VOL Espai Gastronòmic obre les portes amb moltes reserves per assistir als primers àpats.

01 Espai_Vol

 

VOL Espai Gastronòmic, situat a set metres sobre el riu Onyar al bell mig de Girona, és un aparador en el qual una selecció dels millors xefs gironins i catalans oferiran les seves creacions a un grup reduït de només divuit comensals. De moment, ja hi ha confirmats noms com Toni Vallory, Pere Malagelada, Josep Sabrià, Jaume Vila, Sergi Ballús, Carme Picas i Jimena Apellániz entre d’altres. Està previst que comenci a funcionar el proper dia 19 de juliol i oferirà dinars els divendres, dissabtes i diumenges,
i sopars els dijous, divendres i dissabtes només amb reserva i per un màxim de 18 persones per àpat. La resta de dies, VOL Espai Gastronòmic estarà obert a grups o empreses que vulguin llogar-lo per àpats privats o activitats gastronòmiques i culinàries.

Les reserves i la contractació de l’espai es fan via la web oficial http://www.volgastronomic.com. Les places són limitades i s’adjudiquen segons l’ordre de demanda. A pocs dies de la inauguració ja hi ha més de 600 reserves fetes per aquests propers mesos, que és un 70 per cent de la capacitat prevista fins el mes de setembre.

La singularitat del VOL Espai Gastronòmic és que es tracta d’una construcció innovadora tan per la seva estètica i funcionalitat com per la seva flexibilitat i dinamisme a l’hora de gestionar diferents activitats. Els àpats en format show-cooking, i amb interacció entre els xefs encarregats de preparar-los i els comensals, volen donar a conèixer la gastronomia gironina i catalana de forma propera i directa, i l’objectiu és que cada àpat sigui una experiència única.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s