Pasteles de Escribà en L´Illa Diagonal

Christian Escribà acaba d’inaugurar nova pastisseria al centre comercial L’Illa Diagonal de Barcelona, un establiment que defineix com «el primer pas de l’Escribà del futur». Sota la direcció de Patrícia Schmidt, reconeguda pastissera i esposa d’Escribà, l’establiment de L’Illa aposta clarament per la personalització, oferint pastissos que cadascú pot dissenyar. El client podrà veure multitud d’exemples de creacions amb fondant i altres elaboracions i decidir com vol el seu pastís. 

El nou establiment també ofereix una selecció de les millors creacions del món Escribà, «les més romàntiques»: macarons, carrot cake, pa de pessic de xocolata amb gelé de gerds… i el pastís L’Illa, un cruixent d’avellanes caramelitzades amb xocolata amb llet i toffee creat especialment per a aquest nou projecte. «La filosofia -assegura Christian Escribà- continua sent sorprendre, emocionar i crear moments de felicitat» amb artesania de sucre per a esdeveniments especials i celebracions, pastisseria de regal o la millor brioixeria acabada de sortir del forn.

El nou Escribà de L’Illa, situat a la zona del mercat, compta amb terrassa on degustar els millors pastissos, cafès, xocolates i també una cuidada selecció de tes pastissers: de lemon pie, xoconoir, etc.

Nou concepte 

Amb l’establiment de L’Illa, Escribà estrena un nou concepte: «Hem donat la volta al món buscant idees inspiradores per arribar de nou a Barcelona i a L’Illa, el millor centre comercial d’ Espanya«, assegura. I afegeix: “Després de la nostra aventura d’aquest estiu a Singapore, “Fantasia by Escribà”, el show de pastisseria més gran del món en un espai de 8.000 m2, se’ns va obrir la possibilitat d’instal.lar-nos en el centre comercial més important d’aquesta ciutat asiàtica. Això ens va fer reflexionar i finalment decidir que seria una bona idea començar pel centre comercial més important de l’estat espanyol, L’Illa Diagonal”.

L’objectiu és créixer dins la ciutat, «from Barcelona to Barcelona«, i arribar a una zona no coberta pels establiments de Gran Via i Rambles. Però Escribà també considera el nou establiment «un primer pas cap al futur«, «un concepte exportable que pot portar un tros de Barcelona al món«.

A L’Illa, Escribà també estrena look: un espai modern, lluminós, elegant i blanc, on el color el posen els pastissos. Una pastisseria artesanal nascuda fa més de cent anys que es modernitza i s’instal·la en un centre comercial de referència. Amb el de L’Illa, Escribà suma 3 punts de venda a Barcelona: Diagonal,  Gran Via, la primera pastisseria creada per Mateu Serra l’any 1906, i Rambles, inaugurada l’any 1986. 

Sobre Christian Escribà i Patrícia Schmidt 

Christian Escribà és el continuador d’una saga de pastissers que va començar l’any 1906 a la Gran Via de Barcelona. El seu pare, Antonio Escribà, va revolucionar l’art de treballar la xocolata i el seu avi matern va ser un mestre reconegut mundialment en l’ús del sucre satinat i el caramel. Christian va aprendre de tots dos i es va formar a les millors pastisseries de Barcelona i París, on aviat va començar a rebre premis per la seva creativitat. Ha treballat amb els millors xefs i ha revolucionat la pastisseria amb creacions que no tenen més límits que els de la imaginació. 

Escribà-P.Schmidt-Illa2Patrícia Schmidt (Sao Paulo, 1969), és una pastissera reconeguda internacionalment per la seva creativitat i el seu estil delicat i imaginatiu. La revista Cakes&Sugarcraft l’ha considerat una de les millors professionals de Brasil. Formada a escoles de pastisseria de renom, ha viatjat per tot el món per aprendre tècniques de decoració de pastissos i ha impartit cursos a Brasil, Europa, Singapore, Japó, etc. També és autora de dos llibres sobre pastisseria, i creadora de l’Academy Escribà.

Des de 2010 resideix a Barcelona, on ha fet projectes com l’hamburguesa del Tickets, l’aparador de Chez Cocó o el gos d’ElBulli, juntament amb Christian Escribà. Junts, també acaben de crear un show de pastisseria a Singapore, “Fantasia by Escribà”, en un espai de més de 8.000 m2, on han fet la cascada de xocolata més gran del món.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s